Víctima del ciberassatjament

Molts alumnes de l’escola han vist el vídeo que l’Amanda Todd, una noia canadenca, va penjar a youtube abans de suïcidar-se. En aquest vídeo silenciós que va gravar per a la seva família, explica a través de notes escrites els motius de la seva decisió. El seu testimoni ens va colpir a molts i ens va fer adonar de la realitat cruel que podem trobar a la xarxa.

L’Amanda va decidir treure’s la vida farta de l’assetjament a què la sotmetia un pederasta a través d’internet i de l’assetjament dels seus propis companys de classe.

Als 12 anys, Amanda estava habituada a xatejar ‘on line’ i a utilitzar videocàmeres, cosa que va motivar la fatal relliscada d’arribar a mostrar els pits a un pederasta. El pedòfil ho va gravar i a partir d’aleshores, enviava la filmació a tots els seus amics cada vegada que Amanda canviava d’escola amb el text “Aquí teniu l’estrella del porno”. “Li dedicava molt de temps a l’Amanda, perquè la va anar seguint a consciència”, explica la mare, que lamenta que la policia no aconseguís trobar l’assetjador, que s’amagava amb una altra identitat cada vegada que canviava de classe.

Els pares reclamen que el calvari d’Amanda serveixi d’exemple perquè no es repeteixi un cas així.

Amanda Todd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *